Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826).
     
  •  
  • Zawadzki, Wacław (1899-1978).
     
  •  
  • Guze, Joanna (1917-2009).
     
  •  
  • Bertall (1820-1882).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Gastronomia.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826).
     
  •  
  •  Zawadzki, Wacław (1899-1978).
     
  •  
  •  Guze, Joanna (1917-2009).
     
  •  
  •  Bertall (1820-1882).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Fizjologia smaku alb...
     
     
     
     Opis MARC
    Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonalej [!] / Anthelme Brillat-Savarin ; wybór opracował Wacław Zawadzki ; przełożyła i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; ilustracje Bertalla.
    Autor: Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826)., Zawadzki, Wacław (1899-1978)., Guze, Joanna (1917-2009)., Bertall (1820-1882).
    Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 2015.
    Hasła przedm.
  • Gastronomia.
  • Wydanie: 
    Wyd. 4.
    Opis fiz.: 
    250, [5] s. : il. ; 21 cm.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu82Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ