Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826).
Zawadzki, Wacław (1899-1978).
Guze, Joanna (1917-2009).
Bertall (1820-1882).
Hasła przedm.
Gastronomia.
Przegląd katalogu
wg autora:
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826).
Zawadzki, Wacław (1899-1978).
Guze, Joanna (1917-2009).
Bertall (1820-1882).
wg tytułu:
Fizjologia smaku alb...
Opis MARC
Fizjologia smaku albo Medytacje o gastronomii doskonalej [!] / Anthelme Brillat-Savarin ; wybór opracował Wacław Zawadzki ; przełożyła i wstępem poprzedziła Joanna Guze ; ilustracje Bertalla.
Autor:
Brillat-Savarin, Jean Anthelme (1755-1826).
, Zawadzki, Wacław (1899-1978).
, Guze, Joanna (1917-2009).
, Bertall (1820-1882).
Warszawa : Państwowy Instytut Wydawniczy, 2015.
Hasła przedm.
Gastronomia.
Wydanie:
Wyd. 4.
Opis fiz.:
250, [5] s. : il. ; 21 cm.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
82
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.