Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 3 tytułów spełniających kryteria: Tomaszewska, Marzena (technologia żywności).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Hamułka, Jadwiga., Jaworska, Danuta (technologia żywności)., Kajak-Siemaszko, Katarzyna., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Kowalczuk, Iwona., Przybylski, Wiesław., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Rutkowska, Jarosława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)., Trafiałek, Elżbieta (1951- )., Wachowicz, Ingrid., Wawrzyniak, Agata., Wieczorek, Celina., Kmiecik, Dominik., Korczak, Józef (1951- )., Latoch, Agnieszka., Stasiak, Dariusz (1965- )., Korzeniowska-Ginter, Renata., Kolanowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych / pod redakcją Wiesławy Grzesińskiej ; autorzy: Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska.
Autor: Grzesińska, Wiesława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)., Bilska, Beata (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Projektowanie technologiczne zakładów przemysłu spożywczego : wybrane zagadnienia / Beata Bilska, Wiesława Grzesińska, Marzena Tomaszewska.
Autor: Bilska, Beata (technologia żywności)., Grzesińska, Wiesława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ