Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Wróbel, Barbara (normalizacja).
     
  •  
  • Czyż, Alina.
     
  •  
  • Lipińska-Szeniako, Krystyna.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy -- normy -- Polska.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Wróbel, Barbara (normalizacja).
     
  •  
  •  Czyż, Alina.
     
  •  
  •  Lipińska-Szeniako, Krystyna.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wyroby garmażeryjne ...
     
     
     
     Opis MARC
    Wyroby garmażeryjne niemięsne gotowe - Zupy, sosy - Wymagania ogólne BN-77/8157-02 / autorzy projektu normy Barbara Wróbel, Alina Czyż, Krystyna Lipińska-Szeniako ; instytucja opracowująca normę WSS Społem Zakład Garmażeryjno-Mięsny.
    Autor: Wróbel, Barbara (normalizacja)., Czyż, Alina., Lipińska-Szeniako, Krystyna.
    Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1977.
    Hasła przedm.
  • Przemysł rolno-spożywczy -- normy -- Polska.
  • Opis fiz.: 
    5 stron ; 30 cm.
    Uwagi o treści: 
    Grupa katalogowa XII 11.
    Na stronie tytułowej : Norma branżowa.
    URL: 
    https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4881
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Punkt Informacji NormalizacyjnejnormaDostępny na miejscuBN-77/8157-02Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ