Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Strzelecki, Jerzy Kazimierz.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Strzelecki, Jerzy Kazimierz.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wieprzowina - Elemen...
     
     
     
     Opis MARC
    Wieprzowina - Elementy przygotowane do przetwórstwa i obrotu krajowego BN-87/8011-02 / autor projektu normy Jerzy Strzelecki ; instytucja opracowująca normę Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa.
    Autor: Strzelecki, Jerzy Kazimierz.
    Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA", 1987.
    Opis fiz.: 
    3 strony ; 30 cm.
    Uwagi o treści: 
    Grupa katalogowa 1211.
    Na stronie tytułowej : Norma branżowa.
    URL: 
    https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4574
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Punkt Informacji NormalizacyjnejnormaDostępny na miejscuBN-87/8011-02Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ