Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
6
tytułów spełniających kryteria:
Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
1.
Wyroby garmażeryjne niemięsne nabiałowe - Wymagania ogólne BN-88/8153-01 / autor projektu normy Lucyna Gackowska, Jadwiga Ewa Gałecka-Wiercioch ; instytucja opracowująca normę Społem CZSS Oddział Wojewódzki Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa.
Autor:
Gackowska, Lucyna.
, Gałecka-Wiercioch, Jadwiga Ewa (1942- ).
2.
Wyroby garmażeryjne drobiowe BN-87/8151-04 / [Janina Roszak, Barbara Wróbel ; oprac. SPOŁEM CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów].
Autor:
Roszak, Janina.
, Wróbel, Barbara (normalizacja).
3.
Wyroby garmażeryjne - Wyroby z mięsa króliczego oraz z dodatkiem mięsa króliczego BN-87/8151-52 / autor projektu normy Albina Gradowska, Maria Chojczak ; instytucja opracowująca normę Społem CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa.
Autor:
Gradowska, Albina.
, Chojczak, Marianna.
4.
Wyroby garmażeryjne mięsne zapiekane, bezosłonkowe - Wymagania ogólne BN-85/8151-34 / [Barbara Idziak] ; SPOŁEM Centralny Związek Spółdzielni Spożywców, Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów.
Autor:
Idziak, Barbara.
5.
Wyroby garmażeryjne - Półprodukty i wyroby gotowe warzywno-owocowe - Wymagania ogólne BN-85/8154-01 / autor projektu normy Barbara Wróbel ; instytucja opracowująca normę Społem CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów, Warszawa.
Autor:
Wróbel, Barbara (normalizacja).
6.
Wyroby garmażeryjne gotowe - Sałatki - Wymagania ogólne BN-84/8154-02 / autor projektu normy Barbara Idziak, Elżbieta Zwolińska ; instytucja opracowująca normę Społem CZSS Spółdzielcze Przedsiębiorstwo Produkcji Garmażeryjnej i Napojów w Warszawie.
Autor:
Idziak, Barbara.
, Zwolińska, Elżbieta.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.