Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Sobczak, Małgorzata Renata.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Mięśnie -- histochemia.
     
  •  
  • Wołowina -- jakość -- ocena.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Sobczak, Małgorzata Renata.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wpływ profilu histoc...
     
     
     
     Opis MARC
    Wpływ profilu histochemicznego i grubości włókien wybranych mięśni u bydła na ich jakość kulinarną i przydatność do produkcji wyrobów masowanych / Małgorzata Sobczak ; Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie.
    Autor: Sobczak, Małgorzata Renata.
    Szczecin : Wydawnictwo Uczelniane Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego, 2010.
    Hasła przedm.
  • Mięśnie -- histochemia.
  •  
  • Wołowina -- jakość -- ocena.
  • Opis fiz.: 
    128 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 115-123.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWZ 6555Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ