Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Satora, Paweł.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Drożdże (czynnik fermentacyjny).
     
  •  
  • Produkty z jabłek.
     
  •  
  • Wino -- produkcja i handel.
     
  •  
  • Fermentacja.
     
  •  
  • Wino -- skład chemiczny.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Satora, Paweł.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wpływ kultur mieszan...
     
     
     
     Opis MARC
    Wpływ kultur mieszanych wybranych szczepów drożdży z rodzaju Saccharomyces na fermentację i skład chemiczny win jabłkowych / Paweł Satora.
    Autor: Satora, Paweł.
    Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2011.
    Hasła przedm.
  • Drożdże (czynnik fermentacyjny).
  •  
  • Produkty z jabłek.
  •  
  • Wino -- produkcja i handel.
  •  
  • Fermentacja.
  •  
  • Wino -- skład chemiczny.
  • Seria: 
    Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1899-3486 ; z. 346
    Zeszyty Naukowe Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie ; nr 469
    Opis fiz.: 
    153 s.: il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    W serii gł. nr 469.
    Praca wykonana w Katedrze Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Technicznej Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie.
    Bibliogr. s.141-151.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni97344Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ