Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Sałata, Barbara.
Sazońska, Barbara.
Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
Hasła przedm.
Żywność naturalna.
Żywność naturalna -- produkcja i handel.
Żywność naturalna -- konserwowanie -- aparatura i sprzęt.
Przegląd katalogu
wg autora:
Sałata, Barbara.
Sazońska, Barbara.
Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
wg tytułu:
Przetwórstwo żywnośc...
Opis MARC
Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / Barbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa.
Autor:
Sałata, Barbara.
, Sazońska, Barbara.
, Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
Hasła przedm.
Żywność naturalna.
Żywność naturalna -- produkcja i handel.
Żywność naturalna -- konserwowanie -- aparatura i sprzęt.
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 120.
Artykuły lub prace związane
Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej / Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet , 2013. Strony 84-120
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.