Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Sałata, Barbara.
     
  •  
  • Sazońska, Barbara.
     
  •  
  • Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność naturalna.
     
  •  
  • Żywność naturalna -- produkcja i handel.
     
  •  
  • Żywność naturalna -- konserwowanie -- aparatura i sprzęt.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Sałata, Barbara.
     
  •  
  •  Sazońska, Barbara.
     
  •  
  •  Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Przetwórstwo żywnośc...
     
     
     
     Opis MARC
    Przetwórstwo żywności ekologicznej w gospodarstwie rolnym / Barbara Sałata, Barbara Sazońska, Andrzej Śliwa.
    Autor: Sałata, Barbara., Sazońska, Barbara., Śliwa, Andrzej (przetwórstwo żywności).
    Hasła przedm.
  • Żywność naturalna.
  •  
  • Żywność naturalna -- produkcja i handel.
  •  
  • Żywność naturalna -- konserwowanie -- aparatura i sprzęt.
  • Uwagi o treści: 
    Tytuł nagłówkowy.
    Bibliografia na stronie 120.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Ekonomiczno-organizacyjne uwarunkowania produkcji żywności ekologicznej / Olsztyn : Uniwersytet Warmińsko-Mazurski : Pracownia Wydawnicza "ElSet , 2013. Strony 84-120
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    Brak egzemplarzy

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ