Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
21
tytułów spełniających kryteria:
Roszkowski, Wojciech.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Rola produktów mlecznych w żywieniu osób zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
2.
Rola warzyw i owoców w żywieniu człowieka zdrowego i chorego / Wojciech Roszkowski, Jan Gawęcki.
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
, Gawęcki, Jan (1944- ).
3.
Rola produktów zbożowych w żywieniu ludzi zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
4.
Ekologiczne aspekty żywienia człowieka / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
5.
Tabele składu produktów spożywczych i normy żywieniowe jako narzędzia w racjonalizacji żywienia / Wojciech Roszkowski.
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
6.
Żywienie u progu i u schyłku życia / pod red. Jana Gawęckiego, Wojciecha Roszkowskiego.
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
7.
Znaczenie aktywności fizycznej dla zdrowia osób w różnym wieku / Wojciech Roszkowski, Olga Ptasińska.
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
, Surała, Olga.
8.
Zasady żywienia osób starszych / Wojciech Roszkowski, Anna Kołłajtis-Dołowy.
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
, Kołłajtis-Dołowy, Anna.
9.
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk.: Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; aut.: Jerzy Bertrandt [et al.].
Autor:
Gawęcki, Jan (1944- ).
, Roszkowski, Wojciech.
, Bertrandt, Jerzy (1952- ).
Wydanie:
Wyd. 1, 3 dodr.
10.
Podstawy tworzenia norm żywieniowych i ich rodzaje / Wojciech Roszkowski.
Autor:
Roszkowski, Wojciech.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.