Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 21 tytułów spełniających kryteria: Roszkowski, Wojciech.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Rola produktów mlecznych w żywieniu osób zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Rola warzyw i owoców w żywieniu człowieka zdrowego i chorego / Wojciech Roszkowski, Jan Gawęcki.
Autor: Roszkowski, Wojciech., Gawęcki, Jan (1944- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Rola produktów zbożowych w żywieniu ludzi zdrowych i chorych / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Ekologiczne aspekty żywienia człowieka / Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski.
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Tabele składu produktów spożywczych i normy żywieniowe jako narzędzia w racjonalizacji żywienia / Wojciech Roszkowski.
Autor: Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Żywienie u progu i u schyłku życia / pod red. Jana Gawęckiego, Wojciecha Roszkowskiego. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Znaczenie aktywności fizycznej dla zdrowia osób w różnym wieku / Wojciech Roszkowski, Olga Ptasińska.
Autor: Roszkowski, Wojciech., Surała, Olga.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Zasady żywienia osób starszych / Wojciech Roszkowski, Anna Kołłajtis-Dołowy.
Autor: Roszkowski, Wojciech., Kołłajtis-Dołowy, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Żywienie człowieka a zdrowie publiczne. 3 / red. nauk.: Jan Gawęcki, Wojciech Roszkowski ; aut.: Jerzy Bertrandt [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Gawęcki, Jan (1944- )., Roszkowski, Wojciech., Bertrandt, Jerzy (1952- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 1, 3 dodr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Podstawy tworzenia norm żywieniowych i ich rodzaje / Wojciech Roszkowski.
Autor: Roszkowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ