Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 4 tytułów spełniających kryteria: Redlicka, A.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Wyroby cukiernicze trwałe - Wyroby czekoladowane (w czekoladzie) - Wymagania wspólne BN-81/8094-03 / autorzy projektu normy Krystyna Muszyńska, Alicja Redlicka ; instytucja opracowująca normę Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa.
Autor: Muszyńska, Krystyna (inżynier)., Redlicka, Alicja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wyroby cukiernicze trwałe - Wyroby grylażowe - Wymagania wspólne BN-79/8096-05 / autorzy projektu normy Jerzy Marcinek, Alicja Redlicka ; instytucja opracowująca normę Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego.
Autor: Marcinek, Jerzy (inżynier)., Redlicka, Alicja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wyroby cukiernicze trwałe - Karmelki nadziewane i małonadziewane - Wymagania wspólne BN-77/8092-02 / autorzy projektu normy Jerzy Marcinek, Alicja Redlicka ; instytucja opracowująca normę Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego, Warszawa.
Autor: Marcinek, Jerzy (inżynier)., Redlicka, Alicja.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Wyroby cukiernicze trwałe - Chałwa BN-78/8096-02 / autorzy projektu normy Alicja Redlicka, Zdzisław Niewiadomski ; instytucja opracowująca normę Zarząd Zjednoczenia Przedsiębiorstw Przemysłu Cukierniczego.
Autor: Redlicka, Alicja., Niewiadomski, Zdzisław (normalizacja).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ