Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 6 tytułów spełniających kryteria: Pyrcz, Jan.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Emulgatory w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski.
Autor: Pyrcz, Jan., Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Hydrokoloidy - substancje kształtujące teksturę przetworów mięsnych / Ryszard Kowalski, Jan Pyrcz.
Autor: Kowalski, Ryszard (technologia żywności)., Pyrcz, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Prozdrowotne dodatki stosowane w przetwórstwie mięsa / Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski, Agnieszka Bilska, Waldemar Uchman.
Autor: Pyrcz, Jan., Kowalski, Ryszard (technologia żywności)., Bilska, Agnieszka., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Konserwy mięsne : wybrane zagadnienia z technologii mięsa / Bożena Danyluk, Jan Pyrcz, Ryszard Kowalski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Danyluk, Bożena., Pyrcz, Jan., Kowalski, Ryszard (technologia żywności).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Wędliny surowe : praca zbiorowa / pod red. Jana Pyrcza ; aut.: Piotr Konieczny [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pyrcz, Jan., Konieczny, Piotr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Technologiczne funkcje emulgatorów w kształtowaniu jakości kutrowanych kiełbas parzonych / Jan Pyrcz.
Autor: Pyrcz, Jan.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ