Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Kowalski, Z. (normalizacja).
Drzazga, K.
Jasek, Henryk (piekarstwo).
Hasła przedm.
Mięso -- normy -- Polska.
Przegląd katalogu
wg autora:
Kowalski, Z. (normalizacja).
Drzazga, K.
Jasek, Henryk (piekarstwo).
wg tytułu:
Konserwy mięsne ster...
Opis MARC
Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe Konserwy mięsne sterylizowane w puszkach blaszanych - porcjowe BN-91/8017-10 / autorzy projektu normy Z. Kowalski, K. Drzazga, H. Jasek ; instytucje opracowujące normę : Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa i Wojskowy Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Służby Żywnościowej, Warszawa.
Autor:
Kowalski, Z. (normalizacja).
, Drzazga, K.
, Jasek, Henryk (piekarstwo).
Warszawa : Wydawnictwa Normalizacyjne "ALFA", 1991.
Hasła przedm.
Mięso -- normy -- Polska.
Opis fiz.:
9 stron ; 30 cm.
Uwagi o treści:
Grupa katalogowa 1213.
Na stronie tytułowej : Norma branżowa.
URL:
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4581
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Punkt Informacji Normalizacyjnej
norma
Dostępny na miejscu
BN-91/8017-10
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.