Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
29
tytułów spełniających kryteria:
Polska. Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
1.
Herbata czarna - Oznaczanie zawartości włókna surowego BN-88/8191-11 / autor projektu normy Danuta Walczyk ; instytucje opracowujące normę Ministerstwo Współpracy Gospodarczej z Zagranicą, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor:
Walczyk, Danuta.
2.
Herbata - Pobieranie próbek herbaty w opakowania detalicznych BN-78/8191-01 / autorzy projektu normy Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji.
3.
Herbata - Oznaczanie wyciągu wodnego BN-78/8191-03 / autor projektu normy Anna Priss ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor:
Priss, Anna.
4.
Przyprawy korzenne - Oznaczanie popiołu BN-79/8192-03 / Anna Priss ; Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Autor:
Priss, Anna.
5.
Herbata - Przygotowanie rozdrobnionej próbki o znanej zawartości suchej masy BN-78/8191-04 / autor projektu normy Anna Priss ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor:
Priss, Anna.
6.
Herbata - Oznaczanie ubytku masy w temperaturze 103°C BN-78/8191-05 / autor projektu normy Anna Priss ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor:
Priss, Anna.
7.
Ziarno kakaowe - Pobieranie próbek - Metody badań BN-78/8191-07 / autor projektu normy Stanisław Tomaszewski, Pius Wajda ; instytucja opracowująca normę Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor:
Tomaszewski, Stanisław (przemysł spożywczy).
, Wajda, Pius.
8.
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie cukrów metodą Luff-Shoorl'a BN-77/8121-05 / autor projektu normy Hanna Matysiak ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Autor:
Matysiak, Hanna.
9.
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie zawartości olejków eterycznych BN-77/8121-04 / autor projektu normy Hanna Matysiak ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Autor:
Matysiak, Hanna.
10.
Herbata - Pobieranie próbek herbaty pakowanej luzem z pojemników o masie wiekszej niz 20 kg netto BN-78/8191-02 / autory projektu normy Marek Zajączkiewicz ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor:
Zajączkiewicz, Marek.
1
2
3
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.