Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 29 tytułów spełniających kryteria: Polska. Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 

 1.
Herbata czarna - Oznaczanie zawartości włókna surowego BN-88/8191-11 / autor projektu normy Danuta Walczyk ; instytucje opracowujące normę Ministerstwo Współpracy Gospodarczej z Zagranicą, Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor: Walczyk, Danuta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Herbata - Pobieranie próbek herbaty w opakowania detalicznych BN-78/8191-01 / autorzy projektu normy Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Herbata - Oznaczanie wyciągu wodnego BN-78/8191-03 / autor projektu normy Anna Priss ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor: Priss, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Przyprawy korzenne - Oznaczanie popiołu BN-79/8192-03 / Anna Priss ; Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Autor: Priss, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Herbata - Przygotowanie rozdrobnionej próbki o znanej zawartości suchej masy BN-78/8191-04 / autor projektu normy Anna Priss ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor: Priss, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Herbata - Oznaczanie ubytku masy w temperaturze 103°C BN-78/8191-05 / autor projektu normy Anna Priss ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor: Priss, Anna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Ziarno kakaowe - Pobieranie próbek - Metody badań BN-78/8191-07 / autor projektu normy Stanisław Tomaszewski, Pius Wajda ; instytucja opracowująca normę Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor: Tomaszewski, Stanisław (przemysł spożywczy)., Wajda, Pius.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie cukrów metodą Luff-Shoorl'a BN-77/8121-05 / autor projektu normy Hanna Matysiak ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Autor: Matysiak, Hanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Soki i koncentraty soków z owoców cytrusowych - Oznaczanie zawartości olejków eterycznych BN-77/8121-04 / autor projektu normy Hanna Matysiak ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej, Centralny Inspektorat Standaryzacji.
Autor: Matysiak, Hanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Herbata - Pobieranie próbek herbaty pakowanej luzem z pojemników o masie wiekszej niz 20 kg netto BN-78/8191-02 / autory projektu normy Marek Zajączkiewicz ; instytucja opracowująca normę Ministerstwo Handlu Zagranicznego i Gospodarki Morskiej - Centralny Inspektorat Standaryzacji, Warszawa.
Autor: Zajączkiewicz, Marek.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

   123Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ