Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Piotrowski, Eugeniusz.
     
  •  
  • Kien, Stefan.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- jakość -- Polska.
     
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- prawo -- Polska.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Piotrowski, Eugeniusz.
     
  •  
  •  Kien, Stefan.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Warunki techniczno-s...
     
     
     
     Opis MARC
    Warunki techniczno-sanitarne produkcji mięsa i jego przetworów zgodnie z obowiązującymi wymogami europejskimi i USA / Eugeniusz Piotrowski, Stefan Kien.
    Autor: Piotrowski, Eugeniusz., Kien, Stefan.
    Poznań : Krajowe Centrum Doradztwa Rozwoju Rolnictwa i Obszarów Wiejskich. Oddział, 1999.
    Hasła przedm.
  • Mięso -- produkcja i handel -- jakość -- Polska.
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- prawo -- Polska.
  • Opis fiz.: 
    63 s. ; 21 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 54-60.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni82262Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ