Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Suszenie -- modele matematyczne.
     
  •  
  • Truskawki (owoce) -- odwadnianie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wpływ ciśnienia i te...
     
     
     
     Opis MARC
    Wpływ ciśnienia i temperatury na przebieg suszenia próżniowego truskawek i ich wybrane właściwości / Dariusz Piotrowski.
    Autor: Piotrowski, Dariusz (technologia żywności).
    Warszawa : Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego, 2009.
    Hasła przedm.
  • Suszenie -- modele matematyczne.
  •  
  • Truskawki (owoce) -- odwadnianie.
  • Seria: 
    Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 351
    Opis fiz.: 
    172 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 156-170.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu631.5/.9Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ