Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
18
tytułów spełniających kryteria:
Pijanowski, Eug.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione, (2 dodr.).
2.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione, dodr.
3.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 8 uaktualnione.
4.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 7.
5.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 6.
6.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski [et al.].
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
Wydanie:
Wyd. 5 zm.
7.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski, Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska.
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
, Dłużewski, Mieczysław (1922-2012).
, Dłużewska, Anna (1921-2001).
Wydanie:
Wyd. 4 popr.
8.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 3, Sery, kazeina, produkty z serwatki / Eugeniusz Pijanowski, Julian Gaweł.
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
, Gaweł, Julian (1941- ).
Wydanie:
Wyd. 3, zm.
9.
Zarys chemii i technologii mleczarstwa. T. 2, Masło / Eugeniusz Pijanowski, Stanisław Zmarlicki.
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
, Zmarlicki, Stanisław.
Wydanie:
Wyd. 3, zm.
10.
Ogólna technologia żywności / Eugeniusz Pijanowski, Mieczysław Dłużewski, Anna Dłużewska.
Autor:
Pijanowski, Eugeniusz (1906-1974).
, Dłużewski, Mieczysław (1922-2012).
, Dłużewska, Anna (1921-2001).
Wydanie:
Wyd. 3 popr. i uzup.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.