Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Pietrzak, Dorota (technologia żywności).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Wysokie ciśnienia -- badania.
     
  •  
  • Wysokie ciśnienia -- doświadczenia.
     
  •  
  • Mięso drobiowe -- jakość -- badania.
     
  •  
  • Żywność -- pakowanie.
     
  •  
  • Wieprzowina -- jakość -- badania.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Pietrzak, Dorota (technologia żywności).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Studia nad wpływem w...
     
     
     
     Opis MARC
    Studia nad wpływem wysokich ciśnień na wyróżniki jakości wybranych przetworów z mięsa wieprzowego i drobiowego / Dorota Pietrzak.
    Autor: Pietrzak, Dorota (technologia żywności).
    Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2012.
    Hasła przedm.
  • Wysokie ciśnienia -- badania.
  •  
  • Wysokie ciśnienia -- doświadczenia.
  •  
  • Mięso drobiowe -- jakość -- badania.
  •  
  • Żywność -- pakowanie.
  •  
  • Wieprzowina -- jakość -- badania.
  • Seria: 
    Rozprawy Naukowe i Monografie - Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ; 400
    Opis fiz.: 
    127 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 105-120.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ