Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Milanowski, Jerzy.
Owczarzak, Janusz.
Tarasewicz, Władysław.
Przegląd katalogu
wg autora:
Milanowski, Jerzy.
Owczarzak, Janusz.
Tarasewicz, Władysław.
wg tytułu:
Technologia środków ...
Opis MARC
Technologia środków żywnościowych / Jerzy Milanowski, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz.
Autor:
Milanowski, Jerzy.
, Owczarzak, Janusz.
, Tarasewicz, Władysław.
Koszalin : Wydaw. Uczelniane WSI w Koszalinie, 1986.
Seria:
Skrypty - Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie
Opis fiz.:
162 s. : rys. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. 159-162
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 14505
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.