Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Milanowski, Jerzy.
     
  •  
  • Owczarzak, Janusz.
     
  •  
  • Tarasewicz, Władysław.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Milanowski, Jerzy.
     
  •  
  •  Owczarzak, Janusz.
     
  •  
  •  Tarasewicz, Władysław.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Technologia środków ...
     
     
     
     Opis MARC
    Technologia środków żywnościowych / Jerzy Milanowski, Janusz Owczarzak, Władysław Tarasewicz.
    Autor: Milanowski, Jerzy., Owczarzak, Janusz., Tarasewicz, Władysław.
    Koszalin : Wydaw. Uczelniane WSI w Koszalinie, 1986.
    Seria: 
    Skrypty - Wyższa Szkoła Inżynierska w Koszalinie
    Opis fiz.: 
    162 s. : rys. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. 159-162
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 14505Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ