Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Obiedziński, Mieczysław W.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Przewodnik po bezpiecznej żywności / Krzysztof L. Krzystyniak & Mieczysław W. Obiedziński.
Autor:
Krzystyniak, Krzysztof.
, Obiedziński, Mieczysław W.
2.
Wybrane zagadnienia z analizy żywności / pod red. Mieczysława Obiedzińskiego.
Autor:
Obiedziński, Mieczysław W.
3.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące żywności mrożonej : kontrola i samokontrola / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Obiedziński, Mieczysław W.
4.
Wymagania jakościowe Unii Europejskiej dotyczące zawartości kwasu erukowego w olejach roślinnych, tłuszczach i produktach spożywczych / [Mieczysław] W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Obiedziński, Mieczysław W.
5.
Urzędowa kontrola żywności w Unii Europejskiej / Mieczysław W. Obiedziński ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Obiedziński, Mieczysław W.
6.
Prawo żywnościowe Unii Europejskiej / pod red. Elżbiety Niteckiej i Mieczysława Obiedzińskiego ; Fundacja Programów Pomocy dla Rolnictwa (FAPA).
Autor:
Nitecka, Elżbieta.
, Obiedziński, Mieczysław W.
7.
Śruty nasion oleistych - Oznaczanie zawartości izotiocyjanianów i 5-winylo-2-oksazolidynotionu metodą chromatografii gazowej BN-84/8054-04 / autorzy projektu normy B. Kłossowska, M. Obiedziński, M. Wawrzyniewicz ; instytucja opracowująca normę Instytut Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego, Warszawa.
Autor:
Kłossowska, B.
, Obiedziński, Mieczysław W.
, Wawrzyniewicz, Maria.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.