Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 4 tytułów spełniających kryteria: Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (41), Bezpieczeństwo żywnościowe i różnorodność biologiczna w rolnictwie / redakcja naukowa Mariola Kwasek ; autorzy: Hanna Kruk, Julian Tadeusz Krzyżanowski, Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; InstytutEkonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Kruk, Hanna., Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia)., Krzyżanowski, Julian T., Kwasek, Mariola.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (36), Internalizacja efektów zewnętrznych w rolnictwie-europejskie doświadczenia / redakcja naukowa: Konrad Prandecki ; autorzy: Konrad Prandecki, Monika Bocian, Edyta Gajos, Joanna Jaroszewska, Janusz Majewski, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Prandecki, Konrad., Bocian, Monika., Gajos, Edyta., Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia)., Majewski, Janusz (ekonomika rolnictwa)., Jaroszewska, Joanna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (37), Analiza strat i marnotrawstwa żywności na świecie i w Polsce / redakcja naukowa: Mariola Kwasek ; autorzy: Marek Borowski, Maria Kowalewska, Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Borowski, Marek (rolnictwo)., Kwasek, Mariola., Kowalewska, Maria Teresa., Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (26), Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta / redakcja naukowa Mariola Kwasek ; autorzy Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor: Kwasek, Mariola., Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ