Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
4
tytułów spełniających kryteria:
Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
1.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (41), Bezpieczeństwo żywnościowe i różnorodność biologiczna w rolnictwie / redakcja naukowa Mariola Kwasek ; autorzy: Hanna Kruk, Julian Tadeusz Krzyżanowski, Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; InstytutEkonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Kruk, Hanna.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
, Krzyżanowski, Julian T.
, Kwasek, Mariola.
2.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (36), Internalizacja efektów zewnętrznych w rolnictwie-europejskie doświadczenia / redakcja naukowa: Konrad Prandecki ; autorzy: Konrad Prandecki, Monika Bocian, Edyta Gajos, Joanna Jaroszewska, Janusz Majewski, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Prandecki, Konrad.
, Bocian, Monika.
, Gajos, Edyta.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
, Majewski, Janusz (ekonomika rolnictwa).
, Jaroszewska, Joanna.
3.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (37), Analiza strat i marnotrawstwa żywności na świecie i w Polsce / redakcja naukowa: Mariola Kwasek ; autorzy: Marek Borowski, Maria Kowalewska, Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Borowski, Marek (rolnictwo).
, Kwasek, Mariola.
, Kowalewska, Maria Teresa.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
4.
Z badań nad rolnictwem społecznie zrównoważonym. (26), Zrównoważone systemy rolnicze i zrównoważona dieta / redakcja naukowa Mariola Kwasek ; autorzy Mariola Kwasek, Agnieszka Obiedzińska ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Kwasek, Mariola.
, Obiedzińska, Agnieszka (technologia żywności i żywienia).
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.