Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Piłat, Krystyna.
Nering, Barbara.
Przegląd katalogu
wg autora:
Piłat, Krystyna.
Nering, Barbara.
wg tytułu:
Tłuszcze roślinne ja...
Opis MARC
Tłuszcze roślinne jadalne - Ocena organoleptyczna metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów utwardzonych BN-76/8050-24 / autorzy projektu normy Krystyna Piłat, Barbara Nering ; instytucja opracowująca normę Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa.
Autor:
Piłat, Krystyna.
, Nering, Barbara.
[Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1976.
Opis fiz.:
3 strony ; 30 cm.
Uwagi o treści:
Na stronie tytułowej : Norma branżowa.
Grupa katalogowa XII 69.
URL:
https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4628
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Punkt Informacji Normalizacyjnej
norma
Dostępny na miejscu
BN-76/8050-24
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.