Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Piłat, Krystyna.
     
  •  
  • Nering, Barbara.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Piłat, Krystyna.
     
  •  
  •  Nering, Barbara.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Tłuszcze roślinne ja...
     
     
     
     Opis MARC
    Tłuszcze roślinne jadalne - Ocena organoleptyczna metodą punktową rafinowanych olejów i tłuszczów utwardzonych BN-76/8050-24 / autorzy projektu normy Krystyna Piłat, Barbara Nering ; instytucja opracowująca normę Zjednoczenie Przemysłu Olejarskiego, Warszawa.
    Autor: Piłat, Krystyna., Nering, Barbara.
    [Warszawa] : Wydawnictwa Normalizacyjne, 1976.
    Opis fiz.: 
    3 strony ; 30 cm.
    Uwagi o treści: 
    Na stronie tytułowej : Norma branżowa.
    Grupa katalogowa XII 69.
    URL: 
    https://dlibra.pbs.edu.pl/publication/4628
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Punkt Informacji NormalizacyjnejnormaDostępny na miejscuBN-76/8050-24Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ