Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Lachowicz, Kazimierz (1948- ).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Równania Maxwella.
     
  •  
  • Ryba (żywność) -- jakość -- modele matematyczne.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Lachowicz, Kazimierz (1948- ).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Reologiczna charakte...
     
     
     
     Opis MARC
    Reologiczna charakterystyka tekstury mięsa ryb za pomocą modelu ciała Maxwella / Kazimierz Lachowicz.
    Autor: Lachowicz, Kazimierz (1948- ).
    Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1992.
    Hasła przedm.
  • Równania Maxwella.
  •  
  • Ryba (żywność) -- jakość -- modele matematyczne.
  • Seria: 
    Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 145
    Opis fiz.: 
    120 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 97-114.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaCzasopismaDostępny na miejscuCZ. 138Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ