Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Krysztofiak, Wojciech (prawo).
     
  •  
  • Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Krysztofiak, Wojciech (prawo).
     
  •  
  •  Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Prawne aspekty stoso...
     
     
     
     Opis MARC
    Prawne aspekty stosowania substancji dodatkowych / Wojciech Krysztofiak, Zofia Zaborowska.
    Autor: Krysztofiak, Wojciech (prawo)., Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
    Uwagi o treści: 
    Tytuł nagłówkowy.
    Bibliografia na stronach 320-321.
     
    Artykuły lub prace związane
  • Substancje dodatkowe w przetwórstwie mięsa / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, 2008. Strony 309-321
  • Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    Brak egzemplarzy

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ