Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Krysztofiak, Krystyna.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Substancje dodatkowe a trwałość i jakość wyrobów mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Bożena Danyluk.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Danyluk, Bożena.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Modyfikacja smakowitości wyrobów mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Waldemar Uchman.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Czynniki kształtujące barwę wyrobów mięsnych / Krystyna Krysztofiak.
Autor: Krysztofiak, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Warunki i możliwości barwienia produktów mięsnych / Krystyna Krysztofiak.
Autor: Krysztofiak, Krystyna.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Przeciwdziałanie procesom utleniania lipidów w mięsie i produktach mięsnych / Krystyna Krysztofiak, Agnieszka Bilska.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Fosforany i ich funkcje technologiczne w mięsie / Krystyna Krysztofiak, Waldemar Uchman.
Autor: Krysztofiak, Krystyna., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Zamienniki tłuszczu stosowane w technologii mięsa / Agnieszka Bilska, Krystyna Krysztofiak, Zofia Zaborowska.
Autor: Bilska, Agnieszka., Krysztofiak, Krystyna., Zaborowska, Zofia (technologia żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ