Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
7
tytułów spełniających kryteria:
Konieczny, Piotr.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki.
Autor:
Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia).
, Kijowski, Jacek (1948-2013).
, Anders, Elżbieta.
, Cegielska-Radziejewska, Renata.
, Konieczny, Piotr.
, Krala, Lucjan (1949- ).
, Ziołecki, Jerzy.
, Kusterka, Robert (1964- ).
, Woś, Zofia.
, Wysłouch, Wiktor.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
2.
Właściwości żelujące białek - charakterystyka i zasady oceny / Piotr Konieczny, Agnieszka Bilska.
Autor:
Konieczny, Piotr.
, Bilska, Agnieszka.
3.
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący funkcjonalność preparatów białkowych różnego pochodzenia / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman.
Autor:
Konieczny, Piotr.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
4.
Chów i hodowla raków / Jerzy Mastyński, Wojciech Andrzejewski.
Autor:
Mastyński, Jerzy (1941- ).
, Andrzejewski, Wojciech.
, Konieczny, Piotr.
5.
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący wybrane właściwości funkcjonalne preparatów białkowych / Piotr Konieczny.
Autor:
Konieczny, Piotr.
6.
Zakład mięsny a środowisko naturalne / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman.
Autor:
Konieczny, Piotr.
, Uchman, Waldemar (1940- ).
7.
Wędliny surowe : praca zbiorowa / pod red. Jana Pyrcza ; aut.: Piotr Konieczny [et al.].
Autor:
Pyrcz, Jan.
, Konieczny, Piotr.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.