Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 7 tytułów spełniających kryteria: Konieczny, Piotr.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa / pod redakcją Tadeusza Grabowskiego i Jacka Kijowskiego; autorzy: Elżbieta Anders, Renata Cegielska-Radziejewska, Jacek Kijowski, Piotr Konieczny, Lucjan Krala, Robert Kusterka, Jolanta Tomaszewska-Gras, Zofia Woś, Wiktor Wysłouch, Jerzy Ziołecki. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Grabowski, Tadeusz (technologia żywności i żywienia)., Kijowski, Jacek (1948-2013)., Anders, Elżbieta., Cegielska-Radziejewska, Renata., Konieczny, Piotr., Krala, Lucjan (1949- )., Ziołecki, Jerzy., Kusterka, Robert (1964- )., Woś, Zofia., Wysłouch, Wiktor.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Właściwości żelujące białek - charakterystyka i zasady oceny / Piotr Konieczny, Agnieszka Bilska.
Autor: Konieczny, Piotr., Bilska, Agnieszka.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący funkcjonalność preparatów białkowych różnego pochodzenia / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman.
Autor: Konieczny, Piotr., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Chów i hodowla raków / Jerzy Mastyński, Wojciech Andrzejewski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Mastyński, Jerzy (1941- )., Andrzejewski, Wojciech., Konieczny, Piotr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Hydrofobowość powierzchniowa jako czynnik determinujący wybrane właściwości funkcjonalne preparatów białkowych / Piotr Konieczny.
Autor: Konieczny, Piotr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Zakład mięsny a środowisko naturalne / Piotr Konieczny, Waldemar Uchman. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Konieczny, Piotr., Uchman, Waldemar (1940- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Wędliny surowe : praca zbiorowa / pod red. Jana Pyrcza ; aut.: Piotr Konieczny [et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Pyrcz, Jan., Konieczny, Piotr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ