Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 11 tytułów spełniających kryteria: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
 Nast.
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Jałosińska, Małgorzata., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Trafiałek, Joanna., Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wydanie V poprawione i uzupełnione.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Mikroorganizmy w przetwórstwie i technologii potraw / Danuta Kołożyn-Krajewska, Józef Korczak.
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Korczak, Józef (1951- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa., Grzesińska, Wiesława., Hamułka, Jadwiga., Jaworska, Danuta (technologia żywności)., Kajak-Siemaszko, Katarzyna., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Kowalczuk, Iwona., Przybylski, Wiesław., Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia)., Rutkowska, Jarosława., Tomaszewska, Marzena (technologia żywności)., Trafiałek, Elżbieta (1951- )., Wachowicz, Ingrid., Wawrzyniak, Agata., Wieczorek, Celina., Kmiecik, Dominik., Korczak, Józef (1951- )., Latoch, Agnieszka., Stasiak, Dariusz (1965- )., Korzeniowska-Ginter, Renata., Kolanowski, Wojciech.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 4 popr. i uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego ; [zespół. aut. Dorota Cais-Sokolińska et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Dolatowski, Zbigniew J. (1945- )., Cais-Sokolińska, Dorota.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Sikora, Tadeusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 popr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Czarniecka-Skubina, Ewa.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2 uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [współaut. Ewa Czarniecka-Skubina et al.]. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Czarniecka-Skubina, Ewa., Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- )., Sikora, Tadeusz.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz  12Nast.

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ