Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
11
tytułów spełniających kryteria:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
Nast.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Higiena produkcji żywności / pod redakcją Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; autorzy rozdziałów podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Małgorzata Jałosińska, Danuta Kołożyn-Krajewska, Elżbieta Rosiak, Joanna Trafiałek, Dorota Zielińska.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Grzesińska, Wiesława.
, Jałosińska, Małgorzata.
, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia).
, Trafiałek, Joanna.
, Zielińska, Dorota (technologia żywności i żywienia).
Wydanie:
Wydanie V poprawione i uzupełnione.
2.
Mikroorganizmy w przetwórstwie i technologii potraw / Danuta Kołożyn-Krajewska, Józef Korczak.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Korczak, Józef (1951- ).
3.
Technologia gastronomiczna / pod redakcją Ewy Czarnieckiej-Skubina ; [autorzy Ewa Czarniecka-Skubina, Wiesława Grzesińska, Jadwiga Hamułka, Danuta Jaworska, Katarzyna Kajak-Siemaszko, Danuta Kołożyn-Krajewska, Iwona Kowalczuk, Wiesław Przybylski, Elżbieta Rosiak, Jarosława Rutkowska, Marzena Tomaszewska, Joanna Trafiałek, Ingrid Wachowicz, Agata Wawrzyniak, Celina Wieczorek, Dominik Kmiecik, Józef Korczak, Agnieszka Latoch, Dariusz M. Stasiak, Renata Korzeniowska-Ginter, Wojciech Kolanowski].
Autor:
Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Grzesińska, Wiesława.
, Hamułka, Jadwiga.
, Jaworska, Danuta (technologia żywności).
, Kajak-Siemaszko, Katarzyna.
, Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Kowalczuk, Iwona.
, Przybylski, Wiesław.
, Rosiak, Elżbieta (technologia żywienia).
, Rutkowska, Jarosława.
, Tomaszewska, Marzena (technologia żywności).
, Trafiałek, Elżbieta (1951- ).
, Wachowicz, Ingrid.
, Wawrzyniak, Agata.
, Wieczorek, Celina.
, Kmiecik, Dominik.
, Korczak, Józef (1951- ).
, Latoch, Agnieszka.
, Stasiak, Dariusz (1965- ).
, Korzeniowska-Ginter, Renata.
, Kolanowski, Wojciech.
4.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 4 popr. i uzup.
5.
Probiotyki w żywności / pod red. nauk. Danuty Kołożyn-Krajewskiej i Zbigniewa J. Dolatowskiego ; [zespół. aut. Dorota Cais-Sokolińska et al.] ; Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Dolatowski, Zbigniew J. (1945- ).
, Cais-Sokolińska, Dorota.
6.
Zarządzanie bezpieczeństwem żywności : teoria i praktyka / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Sikora, Tadeusz.
7.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut. rozdz. podręcznika: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 3 popr.
8.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [aut.: Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Czarniecka-Skubina, Ewa.
Wydanie:
Wyd. 2 uzup.
9.
Higiena produkcji żywności / pod red. Danuty Kołożyn-Krajewskiej ; [współaut. Ewa Czarniecka-Skubina et al.].
Autor:
Czarniecka-Skubina, Ewa.
, Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
10.
HACCP : koncepcja i system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności / Danuta Kołożyn-Krajewska, Tadeusz Sikora.
Autor:
Kołożyn-Krajewska, Danuta (1954- ).
, Sikora, Tadeusz.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1
2
Nast.
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.