Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Kikut-Ligaj, Dariusz.
Kędzior, Władysław.
Smoczyński, Stefan (1941- ).
Hasła przedm.
Żywność -- smakowitość.
Żywność -- analiza sensoryczna.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Kikut-Ligaj, Dariusz.
Kędzior, Władysław.
Smoczyński, Stefan (1941- ).
wg tytułu:
Smak gorzki w kształ...
Opis MARC
Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
Autor:
Kikut-Ligaj, Dariusz.
, Kędzior, Władysław.
, Smoczyński, Stefan (1941- ).
Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2015.
Hasła przedm.
Żywność -- smakowitość.
Żywność -- analiza sensoryczna.
Żywność -- jakość.
Opis fiz.:
201, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliografia na stronach 180-197.
URL:
https://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751
Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WR 9791
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.