Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Kikut-Ligaj, Dariusz.
     
  •  
  • Kędzior, Władysław.
     
  •  
  • Smoczyński, Stefan (1941- ).
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- smakowitość.
     
  •  
  • Żywność -- analiza sensoryczna.
     
  •  
  • Żywność -- jakość.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Kikut-Ligaj, Dariusz.
     
  •  
  •  Kędzior, Władysław.
     
  •  
  •  Smoczyński, Stefan (1941- ).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Smak gorzki w kształ...
     
     
     
     Opis MARC
    Smak gorzki w kształtowaniu jakości żywności / Dariusz Kikut-Ligaj ; recenzja Władysław Kędzior, Stefan S. Smoczyński ; Uniwersytet Ekonomiczny w Poznaniu.
    Autor: Kikut-Ligaj, Dariusz., Kędzior, Władysław., Smoczyński, Stefan (1941- ).
    Poznań : Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego, 2015.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- smakowitość.
  •  
  • Żywność -- analiza sensoryczna.
  •  
  • Żywność -- jakość.
  • Opis fiz.: 
    201, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliografia na stronach 180-197.
    URL: 
    https://www.ceeol.com/search/book-detail?id=751751 Dostęp bezpłatny po rejestracji w repozytorium CEEOL
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWR 9791Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ