Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Kerry, Joseph.
     
  •  
  • Kerry, John (mikrobiologia).
     
  •  
  • Ledward, David (1943- ).
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Kerry, Joseph.
     
  •  
  •  Kerry, John (mikrobiologia).
     
  •  
  •  Ledward, David (1943- ).
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Meat processing : im...
     
     
     
     Opis MARC
    Meat processing : improving quality / edited by Joseph Kerry, John Kerry, and David Ledward.
    Autor: Kerry, Joseph., Kerry, John (mikrobiologia)., Ledward, David (1943- ).
    Boca Raton [i pozostałe] : CRC Press ; Cambridge : Woodhead Publishing Limited, 2008.
    Wydanie: 
    Reprinted.
    Seria: 
    Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
    Opis fiz.: 
    XV, [1], 464 stron : ilustracje ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 48335Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ