Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Kerry, Joseph.
Kerry, John (mikrobiologia).
Ledward, David (1943- ).
Przegląd katalogu
wg autora:
Kerry, Joseph.
Kerry, John (mikrobiologia).
Ledward, David (1943- ).
wg tytułu:
Meat processing : im...
Opis MARC
Meat processing : improving quality / edited by Joseph Kerry, John Kerry, and David Ledward.
Autor:
Kerry, Joseph.
, Kerry, John (mikrobiologia).
, Ledward, David (1943- ).
Boca Raton [i pozostałe] : CRC Press ; Cambridge : Woodhead Publishing Limited, 2008.
Wydanie:
Reprinted.
Seria:
Woodhead Publishing Series in Food Science and Technology
Opis fiz.:
XV, [1], 464 stron : ilustracje ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliografia przy rozdziałach. Indeks.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 48335
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.