Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Smolińska-Juny, Teresa.
     
  •  
  • Kopeć, Wiesław.
     
  •  
  • Bobak, Łukasz.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Drób -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Higiena żywności -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Mięso drobiowe -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
     
  •  
  • Mięso drobiowe -- przerób -- podręczniki akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Smolińska-Juny, Teresa.
     
  •  
  •  Kopeć, Wiesław.
     
  •  
  •  Bobak, Łukasz.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Przetwórstwo mięsa d...
     
     
     
     Opis MARC
    Przetwórstwo mięsa drobiu - podstawy biologiczne i technologiczne : praca zbiorowa / pod red. Teresy Smolińskiej i Wiesława Kopcia ; [aut.: Łukasz Bobak et al.].
    Autor: Smolińska-Juny, Teresa., Kopeć, Wiesław., Bobak, Łukasz.
    Wrocław : Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, cop. 2009.
    Hasła przedm.
  • Drób -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Higiena żywności -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Mięso drobiowe -- produkcja i handel -- podręczniki akademickie.
  •  
  • Mięso drobiowe -- przerób -- podręczniki akademickie.
  • Opis fiz.: 
    467 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ