Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 4 tytułów spełniających kryteria: Jeske, J.
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 

 1.
Konserwy drobiowe - Wymagania ogólne BN-88/8034-02 / autorzy projektu normy Elżbieta Anders, Jacek Jeske ; instytucja opracowująca normę Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa.
Autor: Anders, Elżbieta., Jeske, Jacek.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Wędliny drobiowe - Wymagania ogólne BN-86/8033-01 / autorzy projektu normy Jacek Jeske, Elżbieta Anders, Andrzej Płotka ; instytucja opracowująca normę Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa.
Autor: Jeske, Jacek., Anders, Elżbieta., Płotka, Andrzej.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Podroby drobiowe BN-84/8031-04 / autor projektu normy Jacek Jeske ; instytucja opracowująca normę Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa.
Autor: Jeske, Jacek.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Mięso drobiowe odzyskane mechanicznie BN-84/8035-05 / [Jacek Jeske] ; Centralny Ośrodek Badawczo-Rozwojowy Drobiarstwa.
Autor: Jeske, Jacek.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

    

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ