Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
5
tytułów spełniających kryteria:
Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Postęp w naukach o żywności / redakcja naukowa: Mariusz Witczak, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska, Grażyna Gajdek.
Autor:
Witczak, Mariusz (technologia żywności i żywienia).
, Puchalski, Czesław.
, Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
, Gajdek, Grażyna.
Wydanie:
Wydanie I.
2.
Żywność i jej bezpieczeństwo / redakcja naukowa Grażyna Gajdek, Czesław Puchalski, Grażyna Jaworska.
Autor:
Gajdek, Grażyna.
, Puchalski, Czesław.
, Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
Wydanie:
Wydanie I.
3.
Postęp w naukach o żywieniu człowieka / redakcja naukowa Grażyna Jaworska, Czesław Puchalski, Teresa Witczak, Grażyna Gajdek.
Autor:
Puchalski, Czesław.
, Gajdek, Grażyna.
, Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
, Witczak, Teresa.
Wydanie:
Wydanie I.
4.
Wartość gospodarcza i zawartość składników odżywczych w szpinaku nowozelandzkim oraz jego przydatność do produkcji mrożonek i konserw sterylizowanych / Grażyna Jaworska.
Autor:
Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
5.
Konteksty ekonomicznego myślenia : wolny rynek na wsi z punktu widzenia antropologa / Grażyna Jaworska, Witold W. Pieniążek ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej.
Autor:
Jaworska, Grażyna (technologia żywności).
, Pieniążek, Witold Wojciech.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.