Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania 
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
 Wyniki wyszukiwania
 10 tytułów spełniających kryteria: Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Sortuj wg: 
   Ogranicz:  
  
 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz

 1.
Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik akademicki. T. 1 / Andrzej Jarczyk, Witold Płocharski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Płocharski, Witold.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 2.
Technologia produktów owocowych i warzywnych : podręcznik akademicki. T. 2 / Andrzej Jarczyk, Witold Płocharski. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Płocharski, Witold.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 3.
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Dłużewska, Elżbieta.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 4.
Przetwórstwo owoców i warzyw : podręcznik dla technikum. Cz. 2 / Andrzej Jarczyk, Janusz Bronisław Berdowski.
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Berdowski, Janusz Bronisław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 5.
Przetwórstwo owoców i warzyw : podręcznik dla technikum. Cz. 1 / Andrzej Jarczyk, Janusz Bronisław Berdowski.
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Berdowski, Janusz Bronisław.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 6.
Ćwiczenia z technologii żywności - technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 3 uzup.
 Dodaj do listy podr. 

 7.
Ćwiczenia z zamrażalnictwa żywności / Andrzej Jarczyk, Witold Bekas. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Bekas, Witold.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 8.
Ćwiczenia z technologii żywności - technologie kierunkowe / pod red. Andrzeja Jarczyka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Wydanie: Wyd. 2.
 Dodaj do listy podr. 

 9.
Ćwiczenia z technologii żywności : technologie kierunkowe : oprac. zbiorowe / pod red. Andrzeja Jarczyka. Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 10.
Charakterystyka izoterm sorpcji niektórych liofilizowanych owoców i warzyw / Andrzej Jarczyk.
Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
Dodaj do listy podr.
 Dodaj do listy podr. 

 Istnieje egzemplarz w tej lokalizacji oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz   

Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20) 

Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiemMLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20) 
Temat: 
Wyślij do (email):
Zapraszamy do nowego katalogu.

Horizon Information Portal 3.23.1_6655
 Powered by Dynix
© 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
Katalog BG PBŚ