Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
8
tytułów spełniających kryteria:
Hryszko, Krzysztof.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Sytuacja na światowym rynku ryb i jej wpływ na rozwój sektora rybnego w Polsce / redakcja naukowa Krzysztof Hryszko ; autorzy Krzysztof Hryszko, Andrzej Lirski, Adam Mytlewski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej. Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Mytlewski, Adam.
, Lirski, Andrzej.
2.
Ewolucja światowego i krajowego popytu na żywność w kontekście zmian demograficznych i bezpieczeństwa żywnościowego : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy: Krzysztof Hryszko, Wiesław Łopuciuk, Aneta Mikuła, Karolina Pawlak, Ewa Rosiak, Piotr Szajner, Danuta Zawadzka ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Łopaciuk, Wiesław.
, Pawlak, Karolina.
, Rosiak, Ewa.
, Szajner, Piotr.
, Zawadzka, Danuta.
, Świetlik, Krystyna.
, Mikuła, Aneta.
3.
Konsumpcja żywności w Polsce w latach 2004-2014 : uwarunkowania i tendencje : praca zbiorowa / pod redakcją naukową Krystyny Świetlik ; autorzy Krzysztof Hryszko, Dorota Pasińska, Ewa Rosiak, Jadwiga Seremak-Bulge, Irena Strojewska, Krystyna Świetlik, Danuta Zawadzka, Teresa Zdziarska, Paweł Wyrzykowski.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Świetlik, Krystyna.
, Pasińska, Dorota.
, Rosiak, Ewa.
, Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Strojewska, Irena.
, Zawadzka, Danuta.
, Zdziarska, Teresa.
, Wyrzykowski, Paweł.
4.
Sytuacja na światowym rynku ryb i jej wpływ na rozwój sektora rybnego w Polsce / red. nauk. Krzysztof Hryszko ; aut. Krzysztof Hryszko, Emil Kuzebski, Andrzej Lirski ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Kuzebski, Emil.
, Lirski, Andrzej.
5.
Sytuacja na światowym rynku cukru i jej wpływ na możliwości uprawy buraków cukrowych w Polsce / red. nauk. Piotr Szajner ; aut. Krzysztof Hryszko, Piotr Szajner ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
, Szajner, Piotr.
6.
Raport o sytuacji na światowym rynku pasz wysokobiałkowych ze szczególnym uwzględnieniem produkcji roślin GMO / aut. Wiesław Dzwonkowski, Krzysztof Hryszko ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Dzwonkowski, Wiesław.
, Hryszko, Krzysztof.
7.
Rozwój rynku ryb i zmiany jego funkcjonowania w latach 1990-2007 / aut.: Krzysztof Hryszko [et al.].
Autor:
Hryszko, Krzysztof.
8.
Rozwój rynku mleczarskiego i zmiany jego funkcjonowania w latach 1990-2005 : praca zbiorowa / pod red. nauk. Jadwigi Seremak-Bulge ; aut. Krzysztof Hryszko [et al.] ; Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej - Państwowy Instytut Badawczy.
Autor:
Seremak-Bulge, Jadwiga (1947-2017).
, Hryszko, Krzysztof.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.