Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Szczygieł, Aleksander.
     
  •  
  • Piekarska, Janina.
     
  •  
  • Horszczaruk, I.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Szczygieł, Aleksander.
     
  •  
  •  Piekarska, Janina.
     
  •  
  •  Horszczaruk, I.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Tabele składu i wart...
     
     
     
     Opis MARC
    Tabele składu i wartości odżywczych produktów spożywczych. Cz. 2, 3, 4, 5, 6 / A. Szczygieł, J. Piekarska, I. Horszczaruk.
    Autor: Szczygieł, Aleksander., Piekarska, Janina., Horszczaruk, I.
    Warszawa : Państ. Zakł. Wydaw. Lekarskich, 1975.
    Opis fiz.: 
    154, [1] s. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 148-152.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni42748Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 1445/1Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 1445/2Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 1445/3Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ