Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Szczygieł, Aleksander.
Piekarska, Janina.
Horszczaruk, I.
Przegląd katalogu
wg autora:
Szczygieł, Aleksander.
Piekarska, Janina.
Horszczaruk, I.
wg tytułu:
Tabele składu i wart...
Opis MARC
Tabele składu i wartości odżywczych produktów spożywczych. Cz. 2, 3, 4, 5, 6 / A. Szczygieł, J. Piekarska, I. Horszczaruk.
Autor:
Szczygieł, Aleksander.
, Piekarska, Janina.
, Horszczaruk, I.
Warszawa : Państ. Zakł. Wydaw. Lekarskich, 1975.
Opis fiz.:
154, [1] s. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 148-152.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
42748
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 1445/1
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 1445/2
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 1445/3
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.