Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Grześkowiak, Eugenia.
Hasła przedm.
Wieprzowina -- jakość -- badania.
Świnie domowe -- hodowla.
Przegląd katalogu
wg autora:
Grześkowiak, Eugenia.
wg tytułu:
Technologiczna i kon...
Opis MARC
Technologiczna i konsumpcyjna przydatność mięsa krzyżówek towarowych świń polskich ras białych z udziałem ras hampshire i duroc / Eugenia Grześkowiak.
Autor:
Grześkowiak, Eugenia.
Szczecin : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 1999.
Hasła przedm.
Wieprzowina -- jakość -- badania.
Świnie domowe -- hodowla.
Seria:
Rozprawy - Akademia Rolnicza w Szczecinie 0239-6467 ; nr 190
Opis fiz.:
58, [2] strony : ilustracje ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliografia strony 44-55.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Czasopisma
Dostępny na miejscu
CZ. 138
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.