Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Gębczyński, Piotr.
Hasła przedm.
Przeciwutleniacze -- badania -- rozprawy akademickie.
Warzywa mrożone -- rozprawy akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Gębczyński, Piotr.
wg tytułu:
Zmiany zawartości wy...
Opis MARC
Zmiany zawartości wybranych związków przeciwutleniających w mrożonych warzywach w zależności od obróbki wstępnej, warunków składowania i sposobu przygotowania do spożycia / Piotr Gębczyński.
Autor:
Gębczyński, Piotr.
Kraków : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2008.
Hasła przedm.
Przeciwutleniacze -- badania -- rozprawy akademickie.
Warzywa mrożone -- rozprawy akademickie.
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 445
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 322
Opis fiz.:
110 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
W serii gł.: nr 445.
Praca wykonana w Katedrze Surowców i Przetwórstwa Owocowo-Warzywnego Akademii Rolniczej w Krakowie.
Bibliogr. s. 97-108.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
91769
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.