Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Klepacka, Mirosława (1931- ).
Drużyńska, Beata.
Hasła przedm.
Żywność -- analiza -- podręczniki akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Klepacka, Mirosława (1931- ).
Drużyńska, Beata.
wg tytułu:
Analiza żywności. Cz...
Opis MARC
Analiza żywności. Cz. 1 / pod red. nauk. Mirosławy Klepackiej ; [przygot. Beata Drużyńska et al.].
Autor:
Klepacka, Mirosława (1931- ).
, Drużyńska, Beata.
Warszawa : Fundacja - Rozwój SGGW, 2005.
Hasła przedm.
Żywność -- analiza -- podręczniki akademickie.
Wydanie:
Wyd. 6.
Opis fiz.:
210 s. : il., tab. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WR 8338
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.