Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Derengiewicz, Wojciech.
Hasła przedm.
Odmiany sera.
Ser -- produkcja i handel.
Przegląd katalogu
wg autora:
Derengiewicz, Wojciech.
wg tytułu:
Technologia serów mi...
Opis MARC
Technologia serów miękkich / Wojciech Derengiewicz.
Autor:
Derengiewicz, Wojciech.
Warszawa : Oficyna Wydawnicza "Hoża", 1997.
Hasła przedm.
Odmiany sera.
Ser -- produkcja i handel.
Seria:
Biblioteczka Majstra Mleczarskiego
Opis fiz.:
326, [2] s., [4] s. tabl. kolor. ; 17 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 324-326.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
637
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 43060
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 43061
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 43062
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WZ 6474
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.