Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Czarnecki, Zbigniew (1946- ).
Czarnecka, Maria (nauki rolnicze).
Przegląd katalogu
wg autora:
Czarnecki, Zbigniew (1946- ).
Czarnecka, Maria (nauki rolnicze).
wg tytułu:
Tradycyjne wykorzyst...
Opis MARC
Tradycyjne wykorzystanie mikroorganizmów w produkcji żywności / Zbigniew Czarnecki, Maria Czarnecka.
Autor:
Czarnecki, Zbigniew (1946- ).
, Czarnecka, Maria (nauki rolnicze).
Uwagi o treści:
Tytuł nagłówkowy.
Artykuły lub prace związane
Mikroorganizmy w żywności i żywieniu / Poznań : Wydawnictwo Uniwersytety Przyrodniczego, 2016. Strony 41-63
Egzemplarze
Brak egzemplarzy
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.