Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Cunningham, F. E.
     
  •  
  • Cox, N. A.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Cunningham, F. E.
     
  •  
  •  Cox, N. A.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  The Microbiology of ...
     
     
     
     Opis MARC
    The Microbiology of poultry meat products / ed. by F. E. Cunningham, N. A. Cox.
    Autor: Cunningham, F. E., Cox, N. A.
    Orlando : Academic Press, 1987.
    Seria: 
    FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
    Opis fiz.: 
    359 s. : rys., wykr. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. przy rozdz.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni73167Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ