Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Pare, J. R. Jocelyn.
     
  •  
  • Belanger, Jacqueline M. R.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Pare, J. R. Jocelyn.
     
  •  
  •  Belanger, Jacqueline M. R.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Instrumental methods...
     
     
     
     Opis MARC
    Instrumental methods in food analysis / ed. by J. R. J. Pare, J. M. R. Belanger.
    Autor: Pare, J. R. Jocelyn., Belanger, Jacqueline M. R.
    Amsterdam : Elsevier, 1997.
    Seria: 
    TECHNIQUES AND INSTRUMENTATION IN ANALYTICAL CHEMISTRY ; vol. 18
    Opis fiz.: 
    XVII, [1], 487 s. : rys., wykr. ; 25 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. przy rozdz.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni83328Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ