Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Pare, J. R. Jocelyn.
Belanger, Jacqueline M. R.
Przegląd katalogu
wg autora:
Pare, J. R. Jocelyn.
Belanger, Jacqueline M. R.
wg tytułu:
Instrumental methods...
Opis MARC
Instrumental methods in food analysis / ed. by J. R. J. Pare, J. M. R. Belanger.
Autor:
Pare, J. R. Jocelyn.
, Belanger, Jacqueline M. R.
Amsterdam : Elsevier, 1997.
Seria:
TECHNIQUES AND INSTRUMENTATION IN ANALYTICAL CHEMISTRY ; vol. 18
Opis fiz.:
XVII, [1], 487 s. : rys., wykr. ; 25 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
83328
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.