Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Banach, Marcin.
Hasła przedm.
Mięso -- produkcja i handel -- produkty uboczne.
Mięso -- produkcja i handel -- zapachy -- zwalczanie.
Mięso -- produkcja i handel -- aspekt środowiskowy.
Przegląd katalogu
wg autora:
Banach, Marcin.
wg tytułu:
Przetwarzanie uboczn...
Opis MARC
Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów / Marcin Banach.
Autor:
Banach, Marcin.
Kraków : Wydawnictwo PK, 2013.
Hasła przedm.
Mięso -- produkcja i handel -- produkty uboczne.
Mięso -- produkcja i handel -- zapachy -- zwalczanie.
Mięso -- produkcja i handel -- aspekt środowiskowy.
Seria:
Monografia - Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki. Inżynieria i Technologia Chemiczna
Monografia - Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki 0860-097X ; 423
Opis fiz.:
154 strony : ilustracje ; 24 cm.
Uwagi o treści:
W serii głównej numer 423.
Bibliografia na stronach 135-151.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
637
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.