Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Banach, Marcin.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- produkty uboczne.
     
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- zapachy -- zwalczanie.
     
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- aspekt środowiskowy.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Banach, Marcin.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Przetwarzanie uboczn...
     
     
     
     Opis MARC
    Przetwarzanie ubocznych produktów z przemysłu mięsnego oraz modyfikacje technologii ich przerobu w celu zapobiegania powstawania odorów / Marcin Banach.
    Autor: Banach, Marcin.
    Kraków : Wydawnictwo PK, 2013.
    Hasła przedm.
  • Mięso -- produkcja i handel -- produkty uboczne.
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- zapachy -- zwalczanie.
  •  
  • Mięso -- produkcja i handel -- aspekt środowiskowy.
  • Seria: 
    Monografia - Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki. Inżynieria i Technologia Chemiczna
    Monografia - Politechnika Krakowska im. Tadeusza Kościuszki 0860-097X ; 423
    Opis fiz.: 
    154 strony : ilustracje ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    W serii głównej numer 423.
    Bibliografia na stronach 135-151.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ