Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Banach, Joanna Katarzyna.
Hasła przedm.
Indyczka (mięso) -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Banach, Joanna Katarzyna.
wg tytułu:
Metoda kompleksowej ...
Opis MARC
Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności / Joanna K. Banach ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Autor:
Banach, Joanna Katarzyna.
Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2013.
Hasła przedm.
Indyczka (mięso) -- jakość.
Seria:
Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 1509-3018 ; 186
Opis fiz.:
141 s. : il. kolor. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. s. 131-139.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
637
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.