Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Banach, Joanna Katarzyna.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Indyczka (mięso) -- jakość.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Banach, Joanna Katarzyna.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Metoda kompleksowej ...
     
     
     
     Opis MARC
    Metoda kompleksowej poprawy jakości kulinarnego mięsa indyka w aspekcie krajowego systemu gwarantowanej jakości żywności / Joanna K. Banach ; Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
    Autor: Banach, Joanna Katarzyna.
    Olsztyn : Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, 2013.
    Hasła przedm.
  • Indyczka (mięso) -- jakość.
  • Seria: 
    Rozprawy i Monografie - Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie 1509-3018 ; 186
    Opis fiz.: 
    141 s. : il. kolor. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. s. 131-139.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ