Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • King, Alfred D.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Żywność -- mikrobiologia -- konferencje.
     
  •  
  • Żywność -- analiza -- konferencje.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  King, Alfred D.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Methods for the myco...
     
     
     
     Opis MARC
    Methods for the mycological examination of food / ed. by A. D. King [et al.].
    Autor: King, Alfred D.
    New York ; London : Plenum Press, 1986.
    Hasła przedm.
  • Żywność -- mikrobiologia -- konferencje.
  •  
  • Żywność -- analiza -- konferencje.
  • Seria: 
    NATO ASI Series. Series A, Life Sciences 0258-1213 ; 122
    Opis fiz.: 
    XII, 315 s. : il. ; 26 cm.
    Uwagi o treści: 
    Na s. red.: Proceedings of a NATO Advanced Research Workshop on Standardization of Methods for the Mycological Examination of Foods.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni73908Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ