Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Wyniki wyszukiwania
9
tytułów spełniających kryteria:
Adamczak, Marek.
Sortuj wg:
Wybierz...
brak
autora
nośnika
daty publikacji
tytułu
Ogranicz:
lokalizacja:
--lokalizacja: Biblioteka WZ
--lokalizacja: Biblioteka WCH
--lokalizacja: Biblioteka WRiB
--lokalizacja: Biblioteka WT
--lokalizacja: Biblioteka WHiBZ
--lokalizacja: Dział Czasopism
--lokalizacja: Dział Informacji Naukowej
--lokalizacja: Dział Gromadzenia
--lokalizacja: Magazyn
--lokalizacja: Pracownia komputerowa
--lokalizacja: Wypożyczalnia Międzybiblioteczna
kolekcja:
--kolekcja: Audiowizualne
--kolekcja: CD-ROM
--kolekcja: Czasopisma
--kolekcja: Mapy, plany miast
--kolekcja: Książki
--kolekcja: Prace doktorskie
--kolekcja: Zestaw wielotomowy
język
--angielski
--francuski
--niemiecki
--polski
--rosyjski
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
1.
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jacek Leman, Krzysztof W. Szewczyk.
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Fiedurek, Jan (1950- ).
, Gawroński, Roman.
, Leman, Jacek.
, Szewczyk, Krzysztof Włodzimierz (1952-2011).
, Adamczak, Marek.
Wydanie:
Wydanie I - 1 dodruk (PWN).
2.
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; autorzy: Marek Adamczak, Andrzej Babuchowski, Włodzimierz Bednarski, Lucjan Jędrychowski, Jadwiga Kowalewska-Piontas, Jacek Leman, Arnold Reps, Anna Sałek, Tomasz Twardowski, Wiesław Wzorek.
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Reps, Arnold.
, Babuchowski, Andrzej (1949- ).
, Jędrychowski, Lucjan.
, Leman, Jacek.
, Twardowski, Tomasz (1949- ).
, Wzorek, Wiesław.
, Kowalewska-Piontas, Jadwiga.
, Sałek, Anna Teresa.
, Adamczak, Marek.
Wydanie:
Wydanie II zmienione - 1 dodruk (PWN).
3.
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; [aut.: Marek Adamczak et al.].
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Reps, Arnold.
, Adamczak, Marek.
Wydanie:
Wyd. 2 zm., 2 dodr.
4.
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego, Arnolda Repsa ; [aut.: Marek Adamczak et al.].
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Reps, Arnold.
, Adamczak, Marek.
Wydanie:
Wyd. 2 zm., dodr.
5.
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jacek Leman, Krzysztof W. Szewczyk.
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Fiedurek, Jan (1950- ).
, Adamczak, Marek.
, Gawroński, Roman.
, Leman, Jacek.
, Szewczyk, Krzysztof Włodzimierz (1952-2011).
Wydanie:
Wydanie I, 2 dodruk.
6.
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod redakcją Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; autorzy Marek Adamczak, Włodzimierz Bednarski, Jan Fiedurek, R. Gawroński, Jacek Leman, Krzysztof. W. Szewczyk.
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Fiedurek, Jan (1950- ).
, Adamczak, Marek.
, Gawroński, Roman.
, Leman, Jacek.
, Szewczyk, Krzysztof Włodzimierz (1952-2011).
Wydanie:
Wyd. I (dodruk).
7.
Podstawy biotechnologii przemysłowej : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Jana Fiedurka ; aut. Marek Adamczak [et al.].
Autor:
Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Fiedurek, Jan (1950- ).
, Adamczak, Marek.
8.
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa / pod red. Edwarda Kołakowskiego, Włodzimierza Bednarskiego, Stanisława Bieleckiego ; [aut. Adamczak Marek et al.].
Autor:
Kołakowski, Edward (1938- ).
, Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Bielecki, Stanisław (1946- ).
, Adamczak, Marek.
9.
Biotechnologia żywności : praca zbiorowa / pod red. Włodzimierza Bednarskiego i Arnolda Repsa ; aut. Marek Adamczak [et al.].
Autor:
Adamczak, Marek.
, Bednarski, Włodzimierz (1943- ).
, Reps, Arnold.
oznacza, że bieżąca lokalizacja posiada egzemplarz
Dodaj/Usuń z listy podręcznej (maks=100, np. 1,2 5-20)
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
MLA
Wyślij pozycje emailem: (maks=100, np. 1,2 5-20)
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.