Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Domagała, Jacek.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Jogurt -- jakość -- ocena -- rozprawy akademickie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Domagała, Jacek.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Zmiany tekstury i mi...
     
     
     
     Opis MARC
    Zmiany tekstury i mikrostruktury jogurtu z mleka koziego pod wpływem wybranych czynników / Jacek Domagała.
    Autor: Domagała, Jacek.
    Kraków : Wydawnictwo AR, 2005.
    Hasła przedm.
  • Jogurt -- jakość -- ocena -- rozprawy akademickie.
  • Seria: 
    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 425
    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 309
    Opis fiz.: 
    137 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Praca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Akademii Rolniczej w Krakowie.
    W serii gł.: nr 425.
    Bibliogr. s. 125-133.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu637Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ