Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Domagała, Jacek.
Hasła przedm.
Jogurt -- jakość -- ocena -- rozprawy akademickie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Domagała, Jacek.
wg tytułu:
Zmiany tekstury i mi...
Opis MARC
Zmiany tekstury i mikrostruktury jogurtu z mleka koziego pod wpływem wybranych czynników / Jacek Domagała.
Autor:
Domagała, Jacek.
Kraków : Wydawnictwo AR, 2005.
Hasła przedm.
Jogurt -- jakość -- ocena -- rozprawy akademickie.
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 425
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 309
Opis fiz.:
137 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Praca wykonana w Katedrze Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych Akademii Rolniczej w Krakowie.
W serii gł.: nr 425.
Bibliogr. s. 125-133.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
637
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.