Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Szymońska, Joanna.
Hasła przedm.
Skrobia ziemniaczana -- badania.
Skrobia ziemniaczana -- skutki zamarzania.
Skrobia ziemniaczana -- struktura.
Przegląd katalogu
wg autora:
Szymońska, Joanna.
wg tytułu:
Zmiany struktury i w...
Opis MARC
Zmiany struktury i właściwości funkcjonalnych skrobi ziemniaczanej w procesie modyfikacji niskotemperaturowej / Joanna Szymońska.
Autor:
Szymońska, Joanna.
Kraków : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.
Hasła przedm.
Skrobia ziemniaczana -- badania.
Skrobia ziemniaczana -- skutki zamarzania.
Skrobia ziemniaczana -- struktura.
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 424
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 308
Opis fiz.:
114 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
W serii gł.: nr 424.
Praca wykonana w Katedrze Chemii Akademii Rolniczej w Krakowie.
Literatura s. 99-112.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
88587
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.