Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Szymońska, Joanna.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Skrobia ziemniaczana -- badania.
     
  •  
  • Skrobia ziemniaczana -- skutki zamarzania.
     
  •  
  • Skrobia ziemniaczana -- struktura.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Szymońska, Joanna.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Zmiany struktury i w...
     
     
     
     Opis MARC
    Zmiany struktury i właściwości funkcjonalnych skrobi ziemniaczanej w procesie modyfikacji niskotemperaturowej / Joanna Szymońska.
    Autor: Szymońska, Joanna.
    Kraków : Wydawnictwo Akademii Rolniczej, 2005.
    Hasła przedm.
  • Skrobia ziemniaczana -- badania.
  •  
  • Skrobia ziemniaczana -- skutki zamarzania.
  •  
  • Skrobia ziemniaczana -- struktura.
  • Seria: 
    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie ; nr 424
    Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej im. H. Kołłątaja w Krakowie. Rozprawy 1233-4189 ; z. 308
    Opis fiz.: 
    114 s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    W serii gł.: nr 424.
    Praca wykonana w Katedrze Chemii Akademii Rolniczej w Krakowie.
    Literatura s. 99-112.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dni88587Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ