Strona główna 
 Wyszukiwanie 
 Moje konto 
 e-Zasoby 
 Zaproponuj zakup książki 
Przełącz język:
alfabetycznepo słowachzaawansowanehistoria
Szukaj:    Zmień kryteria wyszukiwania  
> Wyszukiwanie w lokalizacji: Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
 
Egzemplarze
 EgzemplarzeEgzemplarze
 
 
 Więcej pozycji tego autora
 
  •  
  • Jarczyk, Andrzej (1933- ).
     
  •  
  • Dłużewska, Elżbieta.
     
     Hasła przedm.
     
  •  
  • Przemysł rolno-spożywczy.
     
  •  
  • Żywność -- konserwowanie.
     
     Przegląd katalogu
      wg autora:
     
  •  
  •  Jarczyk, Andrzej (1933- ).
     
  •  
  •  Dłużewska, Elżbieta.
     
      wg tytułu:
     
  •  
  •  Wybrane zagadnienia ...
     
     
     
     Opis MARC
    Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
    Autor: Jarczyk, Andrzej (1933- )., Dłużewska, Elżbieta.
    Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.
    Hasła przedm.
  • Przemysł rolno-spożywczy.
  •  
  • Żywność -- konserwowanie.
  • Opis fiz.: 
    167, [1] s. : il. ; 24 cm.
    Uwagi o treści: 
    Bibliogr. przy rozdz.
    Dodaj do listy podr. 
    Egzemplarze
    LokalizacjaKolekcjaTyp egz.SygnaturaStatus 
    Czytelnia GłównaKsiążkiDostępny na miejscu663/664Nie wypożycza się
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniS 40965Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej
    MagazynKsiążkiDo wypożyczenia na 90 dniWR 8907Do wypożyczenia
    Dodaj egz. do listy podręcznej

    Format:HTMLTekstowyOddzielone znakiem
    Temat: 
    Wyślij do (email):

    Zapraszamy do nowego katalogu.

    Horizon Information Portal 3.23.1_6655
     Powered by Dynix
    © 2001-2015 SirsiDynix All rights reserved.
    Katalog BG PBŚ