Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Dłużewska, Elżbieta.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- konserwowanie.
Przegląd katalogu
wg autora:
Jarczyk, Andrzej (1933- ).
Dłużewska, Elżbieta.
wg tytułu:
Wybrane zagadnienia ...
Opis MARC
Wybrane zagadnienia z ogólnej technologii żywności / pod red. Andrzeja Jarczyka i Elżbiety Dłużewskiej.
Autor:
Jarczyk, Andrzej (1933- ).
, Dłużewska, Elżbieta.
Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2008.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- konserwowanie.
Opis fiz.:
167, [1] s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy rozdz.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
663/664
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
S 40965
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WR 8907
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.