Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Gutkowska, Krystyna.
Hasła przedm.
Berger, Stanisław (1923- ).
Berger, Stanisław (1923- ).
Berger, Stanisław (1923- ).
Dietoterapia.
Preferencje konsumenta -- Polska.
Żywienie.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
Gutkowska, Krystyna.
wg tytułu:
Wybrane problemy nau...
Opis MARC
Wybrane problemy nauki o żywieniu człowieka u progu XXI wieku / red. nauk. Anna Brzozowska, Krystyna Gutkowska ; Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego. Wydział Nauk o Żywieniu i Konsumpcji.
Autor:
Brzozowska, Anna (technologia żywności).
, Gutkowska, Krystyna.
Warszawa : Wydaw. SGGW, 2004.
Hasła przedm.
Berger, Stanisław (1923- ).
Berger, Stanisław (1923- ).
Berger, Stanisław (1923- ).
Dietoterapia.
Preferencje konsumenta -- Polska.
Żywienie.
Żywność -- jakość.
Opis fiz.:
542, [8] s., [1] k. tabl. kolor. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Publikacja poświęcona prof. Stanisławowi Bergerowi z okazji 80. rocznicy urodzin.
Bibliogr. przy pracach.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Czytelnia Główna
Książki
Dostępny na miejscu
613.1/.7
Nie wypożycza się
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.