Zaloguj lub zarejestruj
Lista podręczna - 0
Pomoc
Strona główna
Wyszukiwanie
Moje konto
e-Zasoby
Zaproponuj zakup książki
Przełącz język:
PB Library (angielski)
alfabetyczne
po słowach
zaawansowane
historia
Szukaj:
Autorzy - alfabetycznie
Wszystkie tytuły - alfabetycznie
Hasła przedmiotowe - alfabetycznie
Serie - alfabetycznie
Tytuł czasopisma - alfabetycznie
ISBN
ISSN
Nr kontrolny opisu
Nr systemowy opisu
Zmień kryteria wyszukiwania
> Wyszukiwanie w lokalizacji:
Biblioteka Politechniki Bydgoskiej
Egzemplarze
Egzemplarze
Więcej pozycji tego autora
Zieliński, Ryszard (1951- ).
Żuchowski, Jerzy (1945- ).
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- jakość.
Przegląd katalogu
wg autora:
Zieliński, Ryszard (1951- ).
Żuchowski, Jerzy (1945- ).
wg tytułu:
Wybrane problemy jak...
Opis MARC
Wybrane problemy jakości żywności = Selected problems of food quality / red.: Ryszard Zieliński, Jerzy Żuchowski.
Autor:
Zieliński, Ryszard (1951- ).
, Żuchowski, Jerzy (1945- ).
Radom : Politechnika Radomska - Wydawnictwo : Wydawnictwo Naukowe Instytutu Technologii Eksploatacji - PIB, cop. 2010.
Hasła przedm.
Przemysł rolno-spożywczy.
Żywność -- jakość.
Opis fiz.:
222 s. : il. ; 24 cm.
Uwagi o treści:
Bibliogr. przy tekstach. Indeks.
Egzemplarze
Lokalizacja
Kolekcja
Typ egz.
Sygnatura
Status
Magazyn
Książki
Do wypożyczenia na 90 dni
WCH 9218
Do wypożyczenia
Dodaj egz. do listy podręcznej
Format:
HTML
Tekstowy
Oddzielone znakiem
Temat:
Wyślij do (email):
Zapraszamy do
nowego katalogu.
Horizon Information Portal 3.23.1_6655
© 2001-2015
SirsiDynix
All rights reserved.